BRÖLLOP

PÅ HOTELL FURUSUND

EN DAG ATT MINNAS

Bröllop på Hotell Furusund!

Välkommen till Hotell Furusund - den perfekta platsen för ditt bröllop! Vi är stolta över att erbjuda en vacker och idyllisk miljö vid havet där ni kan fira er stora dag tillsammans med era nära och kära. Med våra eleganta lokaler, professionella personal och omfattande bröllopstjänster kan vi skapa minnen som varar för livet.

Ett bröllop i skärgårdsidyllen!

Vi tar hand om era gäster och gör ert bröllop till en minnesvärd dag!

Den perfekta platsen för ert bröllop!

Hotell Furusund är omgiven av naturskön skönhet och havsutsikt, vilket skapar en romantisk atmosfär för ert bröllop. Vårt hotell erbjuder en unik kombination av traditionell charm och modern bekvämlighet, vilket ger er och era gäster en minnesvärd upplevelse.

Furusund erbjuder fantastiska solnedgångar som ger en magisk inramning för ert bröllop. Vår kombination av pittoresk naturlig skönhet och moderna faciliteter skapar en underbar atmosfär där ni och era gäster kan skapa oförglömliga minnen tillsammans.

 

Bröllopspar firas ute på Hotell Furusund

Eleganta lokaler för bröllopsceremonin och festen

Våra vackra lokaler är skapade för att rymma allt från intima ceremonier till storslagna fester. Välj mellan olika alternativ som passar er stil och önskemål. Vårt professionella team finns tillgängligt för att hjälpa er att skapa den perfekta atmosfären och se till att varje detalj blir precis som ni önskar.

Boende för brudpar och gäster

Hotell Furusund erbjuder bekvämt boende för både brudparet och deras gäster. Våra rum och sviter är designade med komfort och elegans i åtanke, vilket ger er och era närmaste en avkopplande och lyxig vistelse under bröllopet. Ni kan även dra nytta av våra bekvämligheter som bastu, bubbelpool och restaurang för att göra er vistelse ännu mer minnesvärd.

Foto på hotellrum på Hotell Furusund. Foto: Danny Sivermalm
Bröllopspar firas ute på Hotell Furusund

Bröllopspaket – Del av Hotell Furusund

Vill du inte hyra hela hotellet? Då kan vi skräddarsy ett bröllopspaket utefter dina önskemål. Vi har flera olika lokaler i vacker skärgårdsmiljö, beroende på hur många ni är och vad som önskas. En omtyckt plats för bröllopets mingel och långmiddag är vårt blomstrande orangeri med utsikt mot vattnet. Där kan ni sitta upp till 45 personer och hotellet är då öppet för alla. Orangeriet stänger kl. 22.30 och vi välkomnar er då in till vår barlounge där vi serverar goda drinkar. Hotellrummen finns alltid att tillgå men var gärna ute i god tid så att vi kan reservera så många rum som ni önskar ha gäster.

Välkommen att kontakta oss med dina önskemål så återkommer vi med förslag på bröllopspaket.

Bröllopspar på Hotell Furusund
Bröllopspaket 1

Vårt bröllopspaket 1 innehåller följande för en person:

  • Mousserande till mingel
  • 3-rätters bröllopsmiddag
  • Viner till middag (ett glas tillförrätt, 1,5 glas till varmrätt samt ett glas dessertvin)
  • Kaffe på buffé efter middagen.

Vill ni skräddarsy så kontakta oss för mer information och tilläggspriser.

Vuxen 1889 kr/person

Bröllopspar firas ute på Hotell Furusund
Bröllopspaket 2

Vårt bröllopspaket 2 innehåller följande för en person:

  • 2 sorters kanapéer till mingel
  • Mousserande till mingel
  • 3-rätters bröllopsmiddag
  • Viner till middag (ett glas tillförrätt, 1,5 glas till varmrätt samt ett glas dessertvin)
  • Kaffe på buffé efter middagen
  • Vickning mot midnatt

Vill ni skräddarsy så kontakta oss för mer information och tilläggspriser.

Vuxen 2235 kr/person

Hotell med övernattning för bröllopets alla gäster

På vårt fyrstjärniga hotell finns rum för hela festsällskapet. Alla våra hotellrum är ljusa och modernt inredda med bekväma sängar, mjuka lakan, kaffemaskin, historiska detaljer och sköna morgonrockar.

På hotellet har vi 20 rum, du kan se havet från så gott som alla rum och efter en god natts sömn är du välkommen till vår omtyckta frukostbuffé i restaurangen, orangeriet eller på terrassen om det är en varm morgon.

Se hotellets alla rum.

Boka bröllop?

FRÅGOR? HÖR AV ER.