MENYER

Avnjut mat i skärdgårdsmiljö!

HOTELL FURUSUNDS RESTAURANG

En kulinarisk upplevelse i skärgårdsidyllen!​

Här hittar du våra fantastiska menyer, fulla med maträtter, lagade med omsorg och passion av våra duktiga kockar. Vi använder endast de finaste råvarorna, färska grönsaker, högkvalitativt kött, fisk och lokala råvaror för att skapa smaker som kommer att få dina smaklökar att dansa av glädje. Oavsett om du söker en romantisk middag för två, en familjelunch eller en affärsmötesmåltid, så har vi på Hotell Furusund något för alla. I vårt orangeri erbjuder vi en fantastisk utsikt över havet och skärgården, vilket skapar en unik och avkopplande atmosfär. Vi är stolta över att erbjuda ett stort utbud av rätter som passar alla smaker och kostbehov. Vi har vegetariska, veganska och glutenfria alternativ tillgängliga, och våra kockar är glada att anpassa rätter för att tillgodose dina behov. Vi är säkra på att du kommer att älska maten, atmosfären och den vänliga servicen på vår restaurang. Boka nu och upplev allt som Hotell Furusunds restaurang har att erbjuda!

Försommarmeny

Varsågod, kika på vår vårmeny. Du kan klicka på menyn för att få upp den större på skärmen, sedan är det bara att zooma runt. För frågor ring oss! 

"Oavsett om du söker en romantisk middag för två, en familjelunch eller en affärsmötesmåltid, så har vi på Hotell Furusund något för alla."

Redo att boka bord?