HOTELL
FURUSUND

Bo i en exklusiv skärgårdsidyll!

HOTELL FURUSUND

Hotellinformation

Välkommen till Hotell Furusund, ett personligt boutiquehotell i Stockholms norra skärgård med ett naturnära läge och fantastisk utsikt över havet. Vi erbjuder en lugn och rogivande atmosfär på hotellet med ljusa rum, mjuka textilier och historiska detaljer i alla våra 16 hotellrum. Hos oss kan du välja mellan enkelrum, dubbelrum, dubbelrum superior, familjerum och juniorsviter. Oavsett vilket rumsalternativ du väljer kommer du att få njuta av en avkopplande vistelse hos oss i Furusund.

Under din hotellvistelse rekommenderar vi varmt en promenad längs med vattnet och farleden som går precis nedanför hotellet. Du kan också unna dig en stund i vår bastu efter en dag full av aktiviteter. För dig som älskar att bada, finns det möjlighet att ta ett dopp i det klara vattnet. Efter en god natts sömn står vår generösa frukostbuffé framdukad med hembakat bröd, solgul äggröra, egenrökt bacon och massor av andra godsaker! En härlig start på dagen. Du hittar allt om vår omtyckta restaurang här.

TIDER PÅ FURUSUND

Incheckning
15:00
Utcheckning
11:00
Frukost
8-10
Valvet Spa
10-17
Se alla våra öppettider?

Hotell Furusund – en plats för avkoppling, fest och möten

Hotell Furusund är den perfekta platsen för avkopplande weekends, festligheter, bröllop och konferenser. Vår lugna och natursköna miljö ger en unik inramning för alla tänkbara evenemang.

Välkommen till Hotell Furusund i hjärtat av Roslagens skärgård. Boka din vistelse hos oss och upplev det bästa som Roslagen har att erbjuda.

Lilla Tullis

Precis intill vattnet finns ett enplanshus med fyra dubbelrum, konferensrum, gemensam dusch, bastu och toalett. Dessutom får du en magisk utsikt, stor balkong, bastuflotte och jacuzzi utanför husknuten. Det perfekta boendet för den lilla gruppen med upp till 8 personer. Är ni ett större sällskap finns närliggande boendealternativ att komplettera med. Totalt kan vi, tillsammans med hotellet, pensionat och vandrarhem i vår närhet, husera 100 gäster.

Parkering & resan till Furusund

I närheten av vårt hotell finns två större betalparkeringar samt ett tiotal parkeringsplatser som tillhör hotellet och våra övernattande gäster. Dessutom har vi två elbilsparkeringar på baksidan av byggnaden. Har du elbil laddar du den mot en mindre avgift som betalas i receptionen. Dessa går ej att boka i förväg. De två större betalparkeringar som är belägna strax innan du når hotellet, tar en avgift som erläggs i automaten.

Det går också bra att ta sig hit med båt eller buss, du hittar alla resealternativ här.

Bil och parkering vid Furusund
Hund i famnen på ägare på Hotell Furusund

Hotellinformation för dig med hund

För dig som reser med husdjur finns det möjlighet att boka rum som är särskilt anpassade för att välkomna både dig och din fyrbenta vän. Vi förstår vikten av att kunna ha med sin hund på semestern och vi ser till att även de får en bekväm och trivsam vistelse hos oss.

För mer information kontakta oss!