WEEKEND-PAKET

Hitta din upplevelse i Furusund!

TILLBRINGA EN WEEKEND

i Furusund ute i Stockholms skärgård

Välkommen till Hotell Furusund där gränsen mellan skärgårdens vågskvalp och de ljusa inomhusmiljöerna knappt är märkbar. Vi erbjuder unika matupplevelser, fantastiska vyer och personlig service. Välj mellan klassiska rätter och moderna alternativ på menyn eller beställ en drink i barloungen som du kan njuta av på vår soliga terrass. När du väl har landat hos oss i Furusund så är du långt borta från allt vad vardagen inneburit. De stora kryssningsfartygen glider tätt förbi och skärgårdsbåtarna från Stockholm lägger till vid ångbåtsbryggan som ligger ca 50 meter från restaurangen.

I Furusunds restaurang kan du njuta av en svårslagen frukostbuffé, en familjehögtid, en romantisk middag eller en viktig affärslunch. Maten är en stor del av upplevelsen här och vi erbjuder säsongsbaserade menyer med riktigt bra råvaror.

VÅRA PAKET

Furusund Höst

1 natt

Kom och njut av ett härligt skärgårdsdygn på Furusund Här får du tillgång till bastuflotte & och varma utomhusbad, fikabricka som finns redo närhelst du önskar och en fast fyrarätters middag från vår kvällsmeny. Morgonrock och tofflor väntar på rummet. Det är bara för dig att byta om och gå den korta vägen ner till vår relax som håller öppet mellan klockan 15-20.

Vuxen 1095 kr/person (boende tillkommer)

Bastu belägen vid vattet och Lilla Tullis vid Hotell Furusund

Furusund Höst

2 nätter

När du checkar in får du en broschyr om Furusund samt en promenadkarta. I tvådagarspaketet får du tillgång till bastuflotte & och varma utomhusbad, fikabricka som finns redo närhelst du önskar, en tvårätters middag dag ett och en fast fyrarätters middag från vår meny dag två. Morgonrock och tofflor väntar på rummet. Det är bara för dig att byta om och gå den korta vägen ner till vår relax som håller öppet mellan klockan 15-20.

Vuxen 1785 kr/person (boende tillkommer)

Furusund Höst barn

1 natt (4-12 år)

Barn är alltid välkomna hos oss, och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen, tillgång till bastu & varma utomhusbad ingår i vårt barnpaket. I vår lounge kan barnen spela spel, låna leksaker, rita och pyssla. På kvällarna visas film.

Barn 465 kr/person 
(boende tillkommer)

Furusund Höst barn

2 nätter (4-12 år)

Välkomstfika, bastu och varma bad, barnmeny i restaurangen på kvällen både dag 1 och 2 . Barn är alltid välkomna hos oss, och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen två kvällar samt tillgång till bastu & varma utomhusbad ingår i vårt barnpaket. I vår lounge kan barnen spela spel, låna leksaker, rita och pyssla. På kvällarna visas film.

Barn 800 kr/person (boende tillkommer)

Skrattande kvinnor på Hotell Furusunds konferens

Lilla Furusund

1 natt

Kom och njut av ett härligt skärgårdsdygn på Furusund. I vårt minsta paket kan du luta dig tillbaka och bara njuta av lugnet och själv bestämma var när och hur du spenderar din dag. Fikabrickan finns redo för dig närhelst du önskar och en härlig fyrarätters middag ingår där du väljer fritt från vår kvällsmeny.

Vuxen 850 kr/person (boende tillkommer)

Foto på Furusund Värdshus, Stockholms skärgårds. Foto: Danny Sivermalm

Lilla Furusund

2 nätter

I vårt minsta paket kan du luta dig tillbaka och bara njuta av skärgården. När du checkar in får du en broschyr om Furusund samt en promenadkarta. I tvådagarspaketet får du en härlig fikabricka som finns redo närhelst du önskar, en tvårätters middag dag ett och en fyrarätters middag dag två. Du väljer fritt från vår kvällsmeny.

Vuxen 1440 kr/person (boende tillkommer)

Ungdomar som spelar shuffleboard i loungen på Hotell Furusund

Lilla Furusund barn

1 natt (4-12 år)

Barn är alltid välkomna hos oss, och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen, tillgång till bastu & varma utomhusbad och fri tillgång till vårt pyssel och filmrum ingår i vårt barnpaket. I vår lounge kan barnen spela shuffleboard och behöver ni fler aktiviteter prata med oss!

Barn 345 kr/person (boende tillkommer)

Lilla Furusund barn

2 nätter (4-12 år)

Barn är alltid välkomna hos oss, och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen, tillgång till bastu & varma utomhusbad och fri tillgång till vårt pyssel och filmrum ingår i vårt barnpaket. I vår lounge kan barnen spela shuffleboard och behöver ni fler aktiviteter föreslår vi gärna något roligt!

Barn 595 kr/person 
(boende tillkommer)

Bastu belägen vid vattet och Lilla Tullis vid Hotell Furusund

Ängsöturen

Dagstur

På morgonen börjar äventyret hos Kajak & Uteliv på Furusund. Vi paddlar mot nationalparken Ängsö. När vi kommer fram avnjuter vi en god lunch. Det ingår bröd, smör, måltidsdryck, kaffe och fikabröd. Vi tar oss under lunchstoppet tiden att utforska Ängsö:s blommande ängar. Därefter fortsätter paddlingen tillbaka till Furusund, där väntar bastu, varma utomhusbad samt en 3 rätters middag.

Bokningsbar med incheckning 5/5, 24/5 & 31/5

Vuxen 2390 kr/person (boende tillkommer)

Julpaket vuxen

1 natt

Kom till Furusund och njut av ett traditionellt julbord med lyxig touch. Julsånger , tomtar och sprakande brasor förhöjer stämningen. Följande ingår: Bastu & varma bad, glögg och tilltugg samt julbord.

från 1105 kr/person (boende tillkommer)

Julpaket barn

1 natt (4-12 år)

Kom till Furusund och njut av ett traditionellt julbord med lyxig touch. Julsånger , tomtar och sprakande brasor förhöjer stämningen. Följande ingår: Bastu & varma bad, glögg och tilltugg samt julbord.

från 525 kr/person  (boende tillkommer)

Nyårsafton i Furusund, champagne framför vattnet

Sparkling New Year

1 natt

Fira in det nya året med ett magiskt dygn på Furusund. Denna kväll har vi 20 års åldersgräns.
– Tidig incheckning
– Chark & ostbricka , 
– Bastu & varma bad 
– Femrätters nyårsmeny med väl utvalda viner alternativt alkoholfritt dryckespaket
– Ett glas champagne till tolvslaget. 

2755 kr/person  (boende tillkommer)

Romantik på Hotell Furusund

Romantik

Tillägg

En halvflaska champagne på rummet vid ankomst samt en romantisk bukett blommor i säsongens färger.

Vuxen 1010 kr (boende tillkommer)

Blommor bakom jackor på möhippa på Hotell Furusund

Möhippa

Tillägg

2 rätters middag, 2 h privat tid i vår vedelade bastu och utomhusjacuzzi. Boende tillkommer (minimum 10 personer).

 

 

Vuxen 545 kr/person (boende tillkommer)

Minimum 10 personer

Sen utcheckning på Hotell Furusund

Tidig incheckning

Tillägg

Kom före alla andra och njut extra mycket av er vistelse, tillgång till rummet från 13.30

Vuxen 300 kr/rum

Trött hund som vilar på Hotell Furusunds konferens

Hund på rummet

Tillägg

Hundar är välkomna att följa med och vara både på rummet och i vår restaurang.

300 kr/rum

Sen utcheckning på Hotell Furusund

Sen utcheckning

Tillägg

Unna dig att slippa stressen att checka ut direkt efter frukost, ta en promenad njut av skärgården och stanna extra länge, utcheckning sker senast 12:30.

300 kr/rum

  1. Välj datum och antal personer samt tryck på ”sök”
  2. Välj rum och scrolla sedan nedåt
  3. Välj paket och tillval
  4. Fyll i dina uppgifter

Om det önskade datumet inte är tillgängligt eller om du har några speciella önskemål, maila oss på info@furusundvardshus.se alternativt ring oss på 0176 – 803 44.