24 NOV–17 DEC

BOKA ÅRETS JULBORD

UPPLEV JULMAGIN I SKÄRGÅRDEN!

Ett Julbord hos oss på Hotell Furusund, är inte som något annat julbord du tidigare har besökt. Vi välkomnar er med värmande glögg i svårslagen skärgårdsmiljö där snön gnistrar och stjärnorna lyser klart på himlen. Maten har tillagats med kärlek för att hålla hög kvalitet både sett till lokala råvaror och hantverket bakom tillredningen.

Många av våra gäster återvänder år efter år för det omtyckta julbordet, vilket värmer våra hjärtan. Ge dig själv och dina nära och kära, vänner och bekanta möjligheten att uppleva årets julbord på Hotell Furusund. Njut av en festmåltid i en gnistrande skärgårdsmiljö, omgiven av goda vänner och familj.

Välkommen till en oförglömlig julupplevelse hos oss!

PRISER

Vardagar samt söndag: 895 kr/person
Lördag: 1095 kr/person
Barn: mellan 4-12 år betalar 465 kr/person

Specialpris:

24 nov : 695 kr  | 25 nov: 795 kr
26 nov: 695 kr | Barn 365 kr

 

ÖPPETTIDER

Från 24 november till den 17 december.

Varmt välkomna hit!

SITTNINGSTID

2 tim och 45 min

Onsdag & Torsdagar:
Första bokningsbara tid är klockan 15:00
Sista bokningsbara tid är klockan 18.15

Fredagar:
Första bokningsbara tid är klockan 13.00
Sista bokningsbara tid är klockan 20:00

Lördagar
Första bokningsbara tid är klockan 13:00
Sista bokningsbara tid är klockan 20:00

Söndagar
Första bokningsbara tid är klockan 13.00
Sista bokningsbara tid är klockan 13.30

Julbordspaket med övernattning!

Vill du passa på att skämma bort dig själv med en övernattning på vårt mysiga hotell? Hotellet i juleskrud är svårslaget och vi rekommenderar dig att boka vårt omtyckta julbordspaket där fika, bastu och varma bad samt julbord ingår.

Vi erbjuder en lugn och rogivande atmosfär på hotellet med ljusa rum, mjuka textilier och historiska detaljer i alla våra 16 hotellrum. Hos oss kan du välja mellan flera olika rumstyper, som alla ger dig en härlig och avkopplande vistelse hos oss i Furusund.

På morgonen vaknar du upp till en generös frukostbuffé framdukad med hembakat bröd, solgul äggröra, egenrökt bacon och andra godsaker! En härlig start på dagen efter ditt julbord här hos oss.

Parkering och resan till Furusund

I närheten av hotellet finns det två större betalparkeringar samt ett tiotal parkeringsplatser som tillhör hotellet och våra övernattande gäster. I närheten av vårt hotell finns två större betalparkeringar och ett antal parkeringsplatser reserverade för våra övernattande gäster. För de som föredrar hållbarhet har vi dessutom två elbilsparkeringar på baksidan av byggnaden. Elbilsförare kan enkelt ladda sina fordon mot en mindre avgift som betalas i receptionen. Observera att dessa elbilsparkeringar inte går att boka i förväg.

Vi förstår att varje resa är unik, och vårt mål är att erbjuda flexibilitet och bekvämlighet för alla våra gäster. Oavsett om du väljer att resa med bil, elbil, båt eller buss, ser vi fram emot att välkomna dig till Hotell Furusund med öppna armar.