KONFERENS
LOKALER

Nu 50% på lokalkostnad vid bokning av konferens i höst!

Välkommen!

Välkommen till Hotell Furusund - ditt resmål för en exklusiv konferensupplevelse i en förtrollande skärgårdsmiljö. Våra ljusa och inspirerande konferenslokaler är perfekt belägna med närhet till det glittrande vattnet, vilket ger en unik atmosfär som stimulerar kreativitet och fokuserad arbetsmiljö. Med moderna faciliteter och den natursköna omgivningen är Hotell Furusund det ultimata valet för dina konferenser och möten. Boka nu och upplev den exklusiva skärgårdskänslan med oss. Välkommen till en konferens i exklusiv skärgårdsmiljö.

Just nu får ni 50% på lokalkostnaden om ni bokar konferens under September, Oktober och November.

EKNÖ

Vår minsta konferenslokal som fått sig ett ordentligt lyft, precis nere vid vattnet i Lilla Tullis, med egen terrass/brygga och toalett i anslutning till lokalen. Här konfererar ni i bästa möjliga miljö, med kryssningsfartyg som passerar precis utanför fönstret, måsarna som flyger och närhet till havet. Varför inte ta ett bad under rasten? Plats för upp till 9 personer.

Previous slide
Next slide

ORANGERIET

Vill man konfererar ute men ändå inne är vårt orangeri det absolut bästa stället! I denna konferenslokal finns uppdragbara väggar och tak. Du väljer om det ska vara helt eller delvis öppet. Med Ålands hav precis utanför och grönytor för bensträckaren är detta en helt perfekt plats för kreativitet! Här har vi plats för upp till 40 personer.

YXLAN

Här har ni utsikt mot kvarnen och de fina villorna i Furusund. Många fönster med ljusinsläpp, mörkläggningsgardiner och en klimatanläggning. Plats för upp till 30 personer.

Previous slide
Next slide

VALVET

Valvet är en vacker lokal nere i vår källare och den gamla puben. Här har ni både tillgång till egen toalett, egen ingång och uteplats precis utanför dörren. Vill ni kan ni även använda lokalen som middagsrum efter avslutad konferens. En konferens helt i avskildhet. Upp till 16 personer.

RESTAURANGEN

Är ni en större grupp? Hyr hela anläggningen och konferera i vår matsal. Här finns gott om utrymme och vi möblerar utifrån era önskemål! 

PUNCHVERANDAN

På punchverandan kan ni hålla er konferens upp till ca 12 personer. Med Ålands hav precis utanför och grönytor för bensträckaren är detta en helt perfekt plats för kreativiteten!

Boka konferens?

FRÅGOR? HÖR AV ER.