VALVET
SPA & RELAX

En unik oas för kropp och själ!

VALVET SPA & RELAX

Unna dig lyxig avkoppling i ett mysigt källarvalv!

Valvet SPA är beläget en trappa ner i våra vackra källarvalv . Här kan du förboka behandlingar vare sig du gästar oss för weekend, konferens eller kommer utifrån. Välj mellan till exempel massage, ansiktsbehandling eller varför inte en fotmassage.

Det är jag som har fått äran att sköta om Furusunds Värdshus fina Spa, Valvet. Jag bor sedan snart 10 år i Norrtälje och är utbildad massör och samtalscoach. Jag brinner för att ge mina kunder en trevlig och avkopplande stund under behandlingen.

Varmt välkommen!

Tina

Massage på Valvet Spa

Massage

Klassisk massage som hjälper dig att släppa på spänningarna och återuppliva dina trötta muskler där din kropp kommer bli som ny!

Massage 30 min – 695:-
Massage 50 min – 1285:-

Aromamassage

Klassisk massage som mjukar upp dina spända muskler samtidigt som en varm och härlig eterisk olja omsluter dig och ger en underbar känsla av välbefinnande.

Aromamassage 25 min – 695:-
Aromamassage 50 min – 1285:-

Massage på Valvet Spa

Kombomassage

25 min massage av nacke och rygg & 25 min ansiktsbehandling eller behandling av dina trötta fötter

Produkterna vi använder kommer från det svenska märket c/o Gerd 100% eko

50 min – 1285:-

Massage på Valvet Spa

Ansiktsbehandling

Fräscha ansiktet

Ansiktsbehandling 25 min – 695:-
Ansiktsbehandling  50 min – 1285:-

På 25 minuter rengör vi ansiktet, lägger på en peeling, mask och återfuktande produkter med serum för ansikte och ögon samt en kräm

På 50 minuter får du rengöring, peeling, mask, serum för ansikte och ögon, återfuktande kräm. Du får massage av ansikte, skalp, nacke och händer.

Fotbehandling

Fina fötter

Fina fötter behandling 25 min – 695:-
Fina fötter behandling 50 min – 1285:-

På 25 minuter får du ett fotbad, peeling som tar bort gamla hudceller och smörjning med fuktgivande kräm

På 50 minuter får du ett härligt fotbad, peeling, massage av fötter och underben samt smörjning med fuktgivande kräm. Obs! Ej medicinsk fotvård.

Redo att boka en behandling?

Basturitual

För dig som har bokat weekendpaket med bastu och varma bad så rekommenderar vi att köpa till våra produkter för basturitual. Genomförs på egen hand i vår relaxavdelning. 

En avkopplande stund i bastu eller dusch med vår basturitual. Du får på egen hand utföra detta i din egen takt med produkter från det svenska märket c/o Gerd 100% ekologiskt och tillverkat i Lappland.

En förklaring steg för steg medföljer. Paketet innehåller produkter för rengöring och återfuktning av ansikte och kropp.